Inloggen
Inloggen

Vul hieronder uw gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in. Na het plaatsen van uw eerste opdracht krijgt u automatisch van ons deze login gegevens toegestuurd.

Wachtwoord vergeten?
T +31 (0)30 760 10 14
09:00 tot 17:00 bereikbaar

Dakkapel offertes aanvragen

Offertes ontvangen voor dakkapellen
Privacy
meter
graden


Offertes aanvragen, vergelijk de offertes en vind de beste deal

Vergelijk dakkapel offertes en vind de beste deal

Bespaar op de kosten voor het laten plaatsen van een dakkapel door meerdere prijzen te vergelijken. Via Offertestad kunt u tot 3 gratis en vrijblijvende offertes ontvangen van lokale dakkapel bedrijven. Dit helpt u bij het vinden van de beste deal voor het plaatsen uw dakkapel. Door meerdere offertes te vergelijken hebben al vele gebruikers van OfferteStad veel bespaard. Bij één van onze gebruikers heeft dit een besparing van wel € 4.000,00 opgeleverd.

Vergelijk en vind de beste deal voor het laten plaatsen van uw dakkapel

Prijzen tussen dakkapelspecialisten varieren enorm. Het is Daarom verstandig om verschillende offertes en prijzen met elkaar te vergelijken voordat u overgaat tot een aankoop. Uw zolder zal voordelig worden omgetoverd tot een volwaardige leefruimte die u voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Vaak zorgt een dergelijke verbouwing ook voor meerwaarde van uw woning.

Kosten dakkapel

Nederland kent talloze dakkapelspecialisten en -leveranciers waar flinke prijsverschillen tussen bestaan. Er zijn vele soorten dakkapellen die u kunt laten plaatsen, welke allemaal hun eigen voordelen hebben. Door verschillende soorten dakkapellen en meerdere specialisten te vergelijken, kunt u honderden euros besparen op de kosten van het plaatsen van uw dakkapel.

Bespaar op de kosten van een dakkapel door offertes te vergelijken!

De kosten van een dakkapel beginnen bij de vele specialisten ongeveer vanaf €5.000,-. echter kunnen de kosten hoger oplopen, tot wel meer dan €10.000,-. Dit ligt geheel aan uw wensen en eisen t.a.v. uw dakkapel. Dankzij onze vergelijkings dienst. Gratis en vrijblijvend meerdere dakkapeloffertes vergelijken, kunt u flink op de kosten besparen! Dakkapelprijzen kunnen per specialist enorm verschillen. Door meerdere offertes te vergelijken weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

Type dakkapel

Er zijn vele soorten en type dakkapellen. Zo kunt u kiezen voor een houten dakkapel, prefab dakkapel of een kunststof dakkapel? Kunststof dakkapellen zijn duurder dan dakkapellen van hout. Dakkapellen van kunststof hebben veel minder onderhoud nodig en isoleren beter dan de tegenhanger: houten dakkapellen. Het prijsverschil verdient u in ongeveer 5 jaar weer terug waarna een kunststofdakkapel u geld zal opleveren door goede isolatie. Prefab dakkapellen zijn vooraf geproduceerde dakkapellen en zijn over het algemeen wat duurder, maar kunnen wel in één dag geplaatst worden.

Afwerking dakkapel

Een dakkapel dient afgewerkt te worden. Dit is van toepassing op de buitenkant van de dakkapel en de binnenkant van de dakkapel. De buitenkant kan afgewerkt worden met hout, zink of kunststof. Uiteraard bepaalt dit ook de prijs voor het laten plaatsen van de dakkapel. Bij het afwerken van de binnenkant zijn er 3 mogelijke opties qua afwerking:

  1. Niet afwerken (balken, folies en isolatiematerialen zijn nog steeds zichtbaar)
  2. Zelf afwerken (u betaalt alleen voor het materiaal gipsplaten, MDF of spaanplaat)
  3. Laten afwerken door de dakkapelspecialist (de dakkapel specialist plaatst de gipsplaten, MDF of spaanplaat zelf)

Type kozijnen

In een dakkapel dienen kozijnen te worden geplaatst. U kunt hiering kiezen uit kunststof, houten en aluminium kozijnen, ventilatieroosters, draaikiep-ramen, soorten glas, vlakke en verdiepte profielen in de kozijnen, kozijnen van goedkopere merken of van duurdere merken. Zo zijn er verschillende mogelijkheden bij het kiezen van kozijnen in uw dakkapel die invloed zullen hebben op de hoogte van de prijs van de dakkapel die bij uw wensen en eisen past.

Vergunning en garantie

U dient in de meetste gevallen voor een dakkapel altijd een vergunning aan te vragen. De meeste dakkapel specialisten zullen voor u ook de verginning aanvragen. Houd hier rekening mee bij het vergelijken van de offertes. Uiteraard is garantie een belangrijk onderdeel bij het laten plaatsen van een dakkapel. Het is heel aannemelijk dat een dakkapelspecialist u bijvoorbeeld 2 jaar garantie aanbiedt lager gaat zitten met zijn prijs dan een aanbieder die u bijvoorbeeld 10 jaar garantie aanbiedt. Het is dus verstandig om appels met appels te vergelijken en goed te kijken naar uw eigen wensen en eisen.nieuws

Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten beschikbaar.