Inloggen
Inloggen

Vul hieronder uw gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in. Na het plaatsen van uw eerste opdracht krijgt u automatisch van ons deze login gegevens toegestuurd.

Wachtwoord vergeten?
T +31 (0)30 760 10 14
09:00 tot 17:00 bereikbaar

Hoe werkt het

Offertes aanvragen

Op OfferteStad kunt u heel eenvoudig en bovendien volledig kosteloos offertes aanvragen. U hoeft hiervoor alleen maar uw contactgegevens in te vullen en een omschrijving van de werkaamheden die u uitgevoerd wilt hebben. Vervolgens pakt een van onze medewerkers deze op en gaat passende bedrijven die bij u in de regio zitten benaderen. Omdat wij met een selectieve groep van bedrijven werken, zult u nooit bedolven worden onder de offertes. In de meeste gevallen worden er maximaal 5 offertes uitgebracht. Het is uiteindelijk nog steeds aan u of u met een van deze bedrijven in zee gaat. U zit nergens aan vast. Doordat u offertes vergelijkt kunt u eenvoudig tot wel 40% besparen op de kosten.

Voor bedrijven (offertes uitbrengen)

OfferteStad neemt graag het werk voor u uit handen. Door te adverteren middels zoekmachines en gerelateerde websites, maakt OfferteStad het mogelijk om u met de personen in contact te brengen die daadwerkelijk op zoek zijn naar uw product of service. Hiermee is OfferteStad in staat u kwalitatieve leads aan te bieden tegen aantrekkelijke tarieven.

1. Ontvang leads

Wanneer er een nieuwe opdracht binnen is gekomen, dan sturen wij u eenmaal per vijf uur een e-mail om u hiervan op de hoogte te brengen.

2. Bekijk de opdracht

U kunt op uw eigen pagina alle opdrachten bekijken. Ziet u een opdracht dat u interessant vindt? Dan kunt u de contactgegevens opvragen.

3. Offerte uitbrengen

U kunt vervolgens telefonisch of per e-mail contact opnemen met de particulier om uw offerte uit te brengen.

Dit zijn uw voordelen

  • Wij richten echt op uw regio (provincie)
  • Alleen echt geïntresseerde klanten
  • Geen contracten
  • Kies zelf de leads als deze interessant zijn
  • Geen verborgen kosten