Inloggen
Inloggen

Vul hieronder uw gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in. Na het plaatsen van uw eerste opdracht krijgt u automatisch van ons deze login gegevens toegestuurd.

Wachtwoord vergeten?
T +31 (0)30 760 10 14
09:00 tot 17:00 bereikbaar

Vergelijk zonnepaneel offertes uit uw regio

Offertes ontvangen voor zonnepanelen

Vergelijk prijzen voor Zonnepanelen en vind de beste deal

Bij OfferteStad kunt u geheel vrijblijvend en gratis 5 offertes vergelijken voor zonnepanelen. Via OfferteStad heeft u de mogelijkheid om prijzen van zonnepanelen te vergelijken en de beste deal te vinden. Zonnepanelen kunnen u jaarlijks honderden euro’s op uw energierekening besparen. De kosten van zonnepanelen is dus een investering in de toekomst. Het rendement van zonnepanelen is zeer goed te noemen.

Zonnepanelen zijn goed voor het milieu en geven veel rendement!

Zoals u zelf al zult weten bespaart u met zonnepanelen veel op uw jaarlijkse energierekening en is het ook nog eens goed voor het milieu. Wanneer u de kosten van uw zonnepanelen heeft terugverdient, profiteert u nog zeker 20 jaar van gratis stroom! Gemiddeld bedraagt de terug verdientijd van zonnepanelen maar 7 a 9 jaar. In ongeveer 30 jaar kunt u door het laten plaatsen van zonnepanelen ruim boven de € 16.000 verdienen. Op dit moment geldt ook nog eens een verlaagd BTW tarief voor de arbeidsuren die benodigd zijn voor de installatie van zonnepanelen.Energie en verwarming nieuws

Op dit moment zijn er geen nieuwsberichten beschikbaar.